Tips om plantaardig te presteren & Podcast met Rogelli

Op 31 augustus 2020 door Maartje

Yes tijd voor een nieuwe podcast! Dit keer niet een podcast op mijn eigen kanaal, maar via het kanaal van sportmerk Rogelli. Ik ging met ze in gesprek over plantaardige voeding. Je kunt de podcast hieronder direct beluisteren, of klik door naar de bekende podcast kanalen.

 

 

Spotify
Apple podcasts
Google podcasts

 

Vijf tips om zelf ook plantaardig te presteren

De bijbehorende blog met de tips kun je lezen via de website van Rogelli. En psst, je vind hier ook een kortingscode voor Plantaardig Presteren geldig in september.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.