Tupperware Thursday: easy vegan couscous salade

Op 7 juni 2018 door Maartje

Afgelopen zondag plaatste ik een foto op instagram waarin ik mijn meal prep voor maandag liet zien. Daar kwamen een heleboel reacties op en vandaag laat ik je zien hoe ik deze easy vegan couscous salade maakte. Boordevol vitamientjes met lekker veel groene groenten en plantaardige eiwitten. Je zet deze maaltijd makkelijk en snel op tafel. Eet hem lauw warm of bewaar hem in de koelkast zodat je altijd wat in huis hebt om te eten. 

 

 

Tupperware Thursday: easy vegan couscous salade
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Aantal porties: 2
Ingrediënten
 • 1 broccoli
 • 1 courgette
 • 1 paprika
 • 150 gram couscous
 • 1 EL soja saus
 • 200 gram kikkererwten
 • 75 gram granaatappel pitjes
 • 40 gram cashew noten
 • peper
 • 1 tl paprika poeder
Zo maak je het
 1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 2. Snij de broccoli in roosjes en kook ongeveer 5 minuten.
 3. Snij de couscous en paprika ik blokjes.
 4. Bak de couscous en paprika in een koekenpan. Voeg de sojasaus, de peper en de paprika poeder toe. Bak mee en voeg de broccoli toe. Bak het geheel nog 5 minuten.
 5. Spoel de kikkererwten goed af en voeg toe aan de koekenpan. Bak nog een paar minuutjes.
 6. Roer de couscous door de groenten en maak af met de cashewnoten en granaatappel pitjes.

 

 

Macro’s voor 1 mealprep 
712 calorieën
36 gram eiwitten
94 gram koolhydraten
17 gram vet

Heb jij deze easy vegan couscous salade gemaakt ? Deel je foto en tag mij in je bericht. Vind ik superleuk om te zien!

 

Dit vind je misschien ook lekker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe:  

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.