Vegan eetdagboek #14 – Wat ik eet op een dag

Op 3 februari 2020 door Maartje

Mijn laatste eetdagboekje was voor vlak voor mijn Ironman. Inmiddels is de wedstrijd voorbij, heb ik rust genomen en ben ik in december behoorlijk los gegaan. Het is altijd fijn om alles even los te laten en in mijn geval ook weer even van mijn wedstrijdgewicht af te komen. Afgelopen maanden at ik voornamelijk op gevoel en rond/ net boven mijn onderhoud. Nieuwsgierig? Kijk dan mee naar mijn vegan eetdagboek.

Wat ik eet op een dag: maandag 27 januari, fietsen en zwemmen

Ik maakte deze keer een vegan eetdagboek in video vorm. Het was daarnaast de bedoeling om ook foto’s te maken voor in een blog, maar dat ben ik blijkbaar helemaal vergeten. In de video zie je de volgende maaltijden voorbij komen:

Ontbijt: 00:01:24

Lunch: 00:02:45

Tussendoor: 00:04:17

Diner: 00:06:40

Tussendoor: 00:07:00

Tussendoor: 00:07:27

Video: What I eat in a day as a vegan triathlete

 

De calorieën en macro’s van deze dag:

2864 kilocalorieën

362 gram koolhydraten (52%)

127 gram eiwitten (19%)

87 gram vetten (29%)

Tot bij het volgende eetdagboekje, dat wordt dus een rustdag.

Zien wat ik nog meer eet? Neem een kijkje op mijn instagram profiel.

Meer leren over (plantaardige) (sport) voeding? Je leest er alles over in mijn boek Plantaardig Presteren. 

vegan eetdagboek van een sporter

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.