Mijn laatste eetdagboekje was voor vlak voor mijn Ironman. Inmiddels is de wedstrijd voorbij, heb ik rust genomen en ben ik in december behoorlijk los gegaan. Het is altijd fijn om alles even los te laten en in mijn geval ook weer even van mijn wedstrijdgewicht af te komen. Afgelopen maanden at ik voornamelijk op gevoel en rond/ net boven mijn onderhoud. Nieuwsgierig? Kijk dan mee naar mijn vegan eetdagboek.

Wat ik eet op een dag: maandag 27 januari, fietsen en zwemmen

Ik maakte deze keer een vegan eetdagboek in video vorm. Het was daarnaast de bedoeling om ook foto’s te maken voor in een blog, maar dat ben ik blijkbaar helemaal vergeten. In de video zie je de volgende maaltijden voorbij komen:

Ontbijt: 00:01:24

Lunch: 00:02:45

Tussendoor: 00:04:17

Diner: 00:06:40

Tussendoor: 00:07:00

Tussendoor: 00:07:27

Video: What I eat in a day as a vegan triathlete

 

De calorieën en macro’s van deze dag:

2864 kilocalorieën

362 gram koolhydraten (52%)

127 gram eiwitten (19%)

87 gram vetten (29%)

Tot bij het volgende eetdagboekje, dat wordt dus een rustdag.

Zien wat ik nog meer eet? Neem een kijkje op mijn instagram profiel.

Meer leren over (plantaardige) (sport) voeding? Je leest er alles over in mijn boek Plantaardig Presteren. 

vegan eetdagboek van een sporter