Vegan eetdagboek #16 – Wat ik eet op een dag

Tijd voor een nieuw eetdagboekje! In nam deze video op tijdens mijn eerste zwemloop van dit seizoen op 8 maart. Inmiddels is erg heel wat veranderd en was dit ook mijn laatste zwemloop van het seizoen. Toch wil ik de video nog graag met je delen. Nieuwsgierig? Kijk mee naar een nieuw vegan eetdagboek.

Wat ik eet op een dag: zondag 8 maart, zwemloop

Ik maakte deze keer een vegan eetdagboek in video vorm. Het was daarnaast de bedoeling om ook foto’s te maken voor in een blog, maar dat ben ik blijkbaar helemaal vergeten. In de video zie je de volgende maaltijden voorbij komen:

Ontbijt: 00:00:38

Tussendoor: 00:05:00

Lunch: 00:06:28

Tussendoor: 00:06:44

Diner: 00:13:13

Tussendoor: 00:14:20

Video: SPORT- & VOEDINGSVLOG

 

De calorieën en macro’s van deze dag:

2922 kilocalorieën

416 gram koolhydraten (59%)

113 gram eiwitten (16%)

78 gram vetten (25%)

Tot bij het volgende eetdagboekje, dat wordt dus een rustdag.

Zien wat ik nog meer eet? Neem een kijkje op mijn instagram profiel.

Meer leren over (plantaardige) (sport) voeding? Je leest er alles over in mijn boek Plantaardig Presteren of in mijn online cursus Vegan in vier weken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *