Vegan power couscous met geroosterde groenten

Op 16 augustus 2018 door Maartje

Het heeft even geduurd maar ik heb weer een nieuw recept voor jullie klaar staan. Vandaag deel ik het recept voor deze vegan power couscous met geroosterde groenten. Een heerlijke salade die je koud of lauw warm kan eten. De couscous mix ik met linzen, tofu gehakt en komijn voor een sterke, voedzame en eiwitrijke basis. Daarbij roosteren we groenten in de oven, doen we wat rauwkost en avocado wat weer zorgt voor een boel vitaminen, mineralen en gezonde onverzadigde vetten.

 

 

Het volledige recept check je op gymjunkies:

 

 

 

Dit vind je misschien ook lekker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.