Vegan protein pancakes

Ja, weer een pancake recept op mijn blog. Deze keer heb ik me toch iets lekkers ontdekt, dat moet ik met je delen! Ik kan soms wel een beetje jaloers kijken naar non-vegans die van die grote stapels protein pancakes bakken zonder daarbij extreem veel calorieën binnen te krijgen. Maar die whey eiwitten, die wil ik liever niet in mijn buik. Gelukkig kwam ik een vegan protein pancake mix tegen, die ik opzich niet heel bijzonder vond, maar met wat extra toevoegingen echt mega lekker bleek te zijn! Dus ik heb een nieuw favoriet voor vegan protein pancakes, kijk je mee?

Vegan protein pancakes
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Door:
Soort recept: Ontbijt
Aantal porties: 1
Ingrediënten
 • 1 banaan
 • 1 banaan
 • 50 gram vegan protein pancake mix
 • 50 gram vegan protein pancake mix
 • 25 gram havermout
 • 25 gram havermout
 • 10 gram lijnzaad
 • 10 gram lijnzaad
 • 150 ml amandelmelk
 • 150 ml amandelmelk
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl citroensap
Zo maak je het
 1. Roer het citroensap door de melk.
 2. Prak de banaan met een vork.
 3. Roer de melk nu door de banaan.
 4. Voeg de pancake mix, de havermout, de kaneel en het lijnzaad toe.
 5. Roer het geheel goed door een laat een paar minuutjes staan.
 6. Maak met een eetlepel kleine hoopjes in een pan en bak de pancakes aan beide zijde goudbruin.

Macro’s voor een grote stapel

Heb jij deze vegan protein pancakes gemaakt ? Deel je foto en tag mij in je bericht. Vind ik superleuk om te zien!

Plantaardig presteren, mijn eerste boek, is nu te bestellen! Bekijk het hier: www.maartjemaria.com/plantaardigpresteren

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: