Vegan protein pancakes

Op 15 juni 2019 door Maartje

Ja, weer een pancake recept op mijn blog. Deze keer heb ik me toch iets lekkers ontdekt, dat moet ik met je delen! Ik kan soms wel een beetje jaloers kijken naar non-vegans die van die grote stapels protein pancakes bakken zonder daarbij extreem veel calorieën binnen te krijgen. Maar die whey eiwitten, die wil ik liever niet in mijn buik. Gelukkig kwam ik een vegan protein pancake mix tegen, die ik opzich niet heel bijzonder vond, maar met wat extra toevoegingen echt mega lekker bleek te zijn! Dus ik heb een nieuw favoriet voor vegan protein pancakes, kijk je mee?


Vegan protein pancakes
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totale tijd
 
Door:
Soort recept: Ontbijt
Aantal porties: 1
Ingrediënten
 • 1 banaan
 • 1 banaan
 • 50 gram vegan protein pancake mix
 • 50 gram vegan protein pancake mix
 • 25 gram havermout
 • 25 gram havermout
 • 10 gram lijnzaad
 • 10 gram lijnzaad
 • 150 ml amandelmelk
 • 150 ml amandelmelk
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl kaneel
 • 1 tl citroensap
Zo maak je het
 1. Roer het citroensap door de melk.
 2. Prak de banaan met een vork.
 3. Roer de melk nu door de banaan.
 4. Voeg de pancake mix, de havermout, de kaneel en het lijnzaad toe.
 5. Roer het geheel goed door een laat een paar minuutjes staan.
 6. Maak met een eetlepel kleine hoopjes in een pan en bak de pancakes aan beide zijde goudbruin.

Macro’s voor een grote stapel

Heb jij deze vegan protein pancakes gemaakt ? Deel je foto en tag mij in je bericht. Vind ik superleuk om te zien!

Plantaardig presteren, mijn eerste boek, is nu te bestellen! Bekijk het hier: www.maartjemaria.com/plantaardigpresteren

Dit vind je misschien ook lekker

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe:  

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.