PRESTEREN KUN JE LEREN

Ook jij kunt optimaal presteren. Ja, echt waar! Of dat nu geldt voor je sportprestaties of voor je prestaties in het dagelijks leven. Ik help je om energieker, blijer en fitter door het leven te gaan. Zo kun jij je doelen behalen zonder de balans te verliezen en te blijven genieten!

PRESTEREN KUN JE LEREN

Ook jij kunt optimaal presteren. Ja, echt waar! Of dat nu geldt voor je sportprestaties of voor je prestaties in het dagelijks leven. Ik help je om energieker, blijer en fitter door het leven te gaan. Zo kun jij je doelen behalen zonder de balans te verliezen en te blijven genieten!

gratis mini video serie

In de ochtend vol energie je bed uit springen om je beste beentje voor te zetten op je werk?! In het weekend je sportieve doel behalen?!

Wat presteren voor jou ook inhoudt, je kunt het! Weten hoe? Ik vertel je hoe in mijn gratis mini video serie.

Hoi GOAL digger

Ik ben Maartje, sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, (triathlon)trainer en hormooncoach.

Ik help actievelingen optimaal te presteren met behulp van voeding, training, hormonale balans en mindset. 

Ooit zag ik door de bomen het bos niet meer maar inmiddels bewandeld ik het juiste pad. Ik begeleid jou graag bij het vinden van je route.

1-OP-1 COACHING

Je hebt al een tijdje het gevoel dat het beter kan. Je zit niet lekker in je vel en wil iets veranderen. Je probeert wat, maar weet eigenlijk niet echt hoe.
Er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden en je ziet door de bomen het bos niet meer, je doet maar wat.

En dus lukt het niet. En dat werkt niet goed je motivatie.

Wat jou gaat helpen om je gedroomde resultaat te behalen is een specifieke en persoonlijke aanpak. Het ligt namelijk niet aan je inzet of aan jou, je hebt je manier gewoon nog niet gevonden.

Ik ga je daarbij helpen met mijn unieke methode op het gebied van voeding, training, hormonen en mindset.

En het resultaat? HET LUKT JOU OOK!

VOEDINGSCOACHING

Lopen jouw trainingen op rolletjes en heb je de goede mindset gevonden maar mis je nog die voedingsstrategie die jou echt verder gaat helpen? Bij een 1-op-1 voedingscoachingstraject help ik jou volledig op het gebied van voeding.

SPORTCOACHING

Of je nu strakker in je vel wil zitten met behulp van krachttraining, je wil trainen voor je eerste 5 km loop of wil knallen op bij die triathlon; ik kan je helpen! Bij een 1-op-1 sportcoachingstraject help ik jou je sportieve prestaties te behalen.

ALL IN-COACHING

Wil jij echt sky high gaan? Dan is mijn 1-op-1 coachingstraject volgens de presteren kun je leren methode wat voor jou. Leefstijlcoaching op het gebied van voeding, sport, hormonen en mindset inclusief gratis toegang tot alle modules in de academie.

mijn boek

Plantaardig eten en sport gaan niet samen? Echt wel!

Plantaardig presteren is een informatie- en kookboek dat zich richt op lekker en gezond eten voor iedereen. 

Beter presteren in je dagelijks leven of tijdens het sporten? Ga met voeding opzoek naar de beste versie van jezelf. Voel je energieker, fitter en zit beter in je vel.

In dit toegankelijke en complete boek lees je alles over optimale basisvoeding en gepersonaliseerde sportvoeding. Aan de hand van wetenschappelijke literatuur leer je over een gezond eetpatroon, ook wanneer je (nog) niet (volledig) plantaardig eet. Voor zowel niet sporters als topsporters van iedere leeftijd en ieder geslacht. Inclusief stappenplan om je eigen voedingsschema samen te stellen en ruim 85 lekkere en makkelijke recepten.

Het ultieme boek voor mensen die meer willen leren over gezonde voeding, die meer plantaardig willen eten, beginnende vegans en de vegan sporter.

Wat zeggen anderen?

“Maartje laat je beseffen dat afvallen geen straf is. Ze staat voor je klaar in goede en slechte periodes, ze weet van iets negatiefs iets positiefs te maken en ze haalt in die periodes nog het beste in jezelf naar boven. Dat maakt het zo fijn om door Maartje begeleid te worden. Je doet het niet alleen maar echt samen.”

Aukje

Ik leerde Maartje kennen via Instagram en oh my, wat heeft zij in korte tijd mijn leven veranderd wat betreft mijn manier van denken over voeding en beweging. Na jarenlang te weinig eten leerde ik van haar voeding te combineren waardoor ik veel beter in mijn kwam te zetten, leerde niet te overdrijven en vooral weer te genieten. Bedankt Maartje, je bent mijn held!

Jeanine

”Toen ik hoorde dat Maartje een vorm van coaching aanbood was ik erg enthousiast. Deels door haar ben ik geïnspireerd geraakt om aan triatlons deel te willen nemen. Dankzij haar heb ik geleerd dat je niet altijd veel, lang en vol gas hoeft te gaan trainen om beter en sneller te worden, rust is net zo belangrijk. Ook op voedingsgebied heeft zij mij veel geholpen en nog steeds. Dankzij alle gekregen informatie ben ik nu beter in balans met voeding- en sporten ik ervaar ik veel meer energie en een sneller herstel door de week heen. Ze is er als ik haar nodig heb en houdt altijd rekening met mijn wensen. Ze is een echte coach en ondanks de afstand tussen ons leer ik alsnog enorm veel van haar.”

Hymke

Klaar voor verandering?

Het perfecte moment bestaat niet, het is altijd het perfecte moment. Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Het is geheel vrijblijvend en je zit nog nergens aan vast. Dit is puur om te kijken of we een match zijn en of ik denk dat ik de beste persoon ben om jou te helpen. Jij kunt tijdens dit gesprek natuurlijk ook aal je vragen stellen over mij als coach.

  • Energieker – 100%
  • Fitter – 100%
  • balans – 100%

meest recente Blogs

Op de hoogte blijven?