Voorlichtingsavond Vegan & Sport

Op 4 november 2019 door Maartje

Hallo lieve allemaal,

Op het moment is het op mijn blog een beetje stil als het op recepten aankomt. Dat betekend echter niet dat ik niet met voeding en eten bezig ben, in tegendeel zelfs! Ik ben met heel veel leuke voedingsdingen bezig en na mijn Ironman zullen er weer heel veel nieuwe dingen aankomen.

Om toch lekker in de food-sferen te blijven organiseer ik volgende week maandag avond een evenement bij Ekoplaza in Breda. Ik vertel je over vegan voeding en de combinatie met sportvoeding, daarnaast zijn er natuurlijk genoeg vegan hapjes om te proeven en kun je andere gelijkgestemde ontmoeten.

Alle verdere informatie vind je hier op het facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2493918514160712/

Zie ik je daar? 😀

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.