Wat neem je mee naar een triathlon?

Op 8 april 2018 door Maartje

Je eerste triathlon, hoe spannend is dat?! Hoewel ik er in de afgelopen jaren al meerdere heb mogen doen, blijf ook ik het spannend vinden. Zeker het inpakken van je tas kan een klein stress momentje zijn, want jeetje wat heb je ontzettend veel nodig! Wat neem je mee naar een triathlon?! Hoe relaxt is het als je zeker weet dat je alles in je tas hebt zitten en dat er niets mis kan gaan? Vanaf nu heb je geen stress meer bij het inpakken van je tas. Print onderstaande checklist uit en stop hem in je tas. Zo weet je zeker dat je altijd alles bij je hebt. Succes!

 

Triathlon checklist 

 

 

 

Meer triathlon tips volgen later. Volg me op instagram om meer te zien van mijn triathlon ervaringen. 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Raceverslag: 111km triathlon Bilzen - de menukaart van maart - […] ligt in Belgisch Limburg, niet zo ver van Maastricht. Om 9 uur ‘s morgens vertrokken we bepakt en bezakt…
  2. Triathlon benodigdheden en kosten - Starten met triathlon #2 - MaartjeMaria.com - […] je gaat kijken naar mijn triathlon checklist, heb je globaal een idee wat je nodig zou kunnen hebben voor…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.