Weekvlog #42 + bonusvideo’s met lekkervega

Op 29 september 2019 door Maartje

De weekvlog van vorige week staat weer online. Je bekijkt hem hieronder:

Een hele tijd geleden heb je kunnen zien dat ik in Amsterdam was voor opnames met lekkervega. Deze video’s staan inmiddels ook online en kun je hieronder bekijken:

http://https://www.youtube.com/watch?v=Ph-GCu18cQ8&t=15s

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.