Weekvlog #5 & #6 + extra uitleg /disclaimer ballerine spiraal

Op 8 februari 2021 door Maartje

Hieronder kun je weekvlog vijf en zes terugkijken. In de onderste video vertel ik je dat ik een nieuw spiraaltje heb laten plaatsen. Omdat er redelijk wat rondgaat over deze spiraal, heb ik een extra video toegevoegd waarin ik hier extra uitleg over geef.

 

 

Extra video met uitleg / disclaimer over de ballerine spiraal

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.