Winactie – 2000 instagram volgers

Op 12 maart 2018 door Maartje

In 2018 besloot instagram haar algoritme te veranderen. Hierdoor werden foto’s voor je volgers minder goed zichtbaar en kregen (gesponsorde) bedrijven meer plaats in ons overzicht. Het leek er daarom even op dat mijn volgers aantal bleef steken maar afgelopen week behaalde ik dan toch de 2000 volgers! Hoewel dit natuurlijk niet het belangrijkste is, vind ik het wel erg leuk dat ik steeds meer mensen kan inspireren. Ook de weg naar mijn blog wordt hierdoor makkelijker zichtbaar en ik vind het erg leuk om te zien dat jullie met mijn recepten aan de slag gaan!

Winactie

Om jullie te bedanken is het hoog tijd voor een winactie! Wat kun je winnen? 

 • Kookboek: Vegan, de favoriete recepten uit Kyra’s kitchen
 • Kookboek: BIO proefboek van smaakt 
 • 4x bio bites in de smaken chocolate chip en chia chai
 • 2 repen van bio today
 • bonduelle kikkererwten (daarover later meer!)

 

Hoe maak je kans? 

 • Volg @demenukaartvanmaart op instagram.
 • Schrijf je in voor de nieuwsbrief, deze vind je rechts onder het kopje ‘blijf op de hoogte’. Hiermee ontvang je maandelijks een update van de laatste nieuwe recepten en blogs. 
 • Laat een reactie achter onder de post (op instagram of hier onder de blogpost) om te laten weten dat je mee doet.

 

 

Team Bonduelle

Waarom ik een blikje bonduelle weg geef? Omdat ik vanaf nu deel uit maak van #teambonduelle! Maandelijks zal er een lekker en verrassend recept online komen waarin deze bonen zal gebruiken. Benieuwd wat ik allemaal ga maken? Hou mijn blog en instagram dan in de gaten. 

 

de winactie loopt tot zondag 25 maart

 

27 Reacties

 1. Lieke

  Wat tof dat je voor bonduelle mag werken!! Hele leuke winactie, I’m in!

  Antwoord
 2. Shireen

  Gefeliciteerd! Op naar de 3000 volgers! 😉

  Ik doe graag mee met je winactie, leuke producten verloot je.

  Antwoord
 3. Petra van der Toorn

  Ik doe graag mee! Met de kikkererwten kan ik dan heerlijke borrelbites maken, verslavend lekker! En ik hou super van koken uit kookboeken en een volledig vegan kookboek zou zo fijn zijn. Dan hoef ik recepten niet te veganizen! Gefeliciteerd met je 2000 volgers!

  Antwoord
 4. Lindsay Coenen

  Ik doe meeeee!

  Antwoord
 5. Lindsay

  Ik doe mee! Fantastisch dit!

  Antwoord
 6. Zina Jorna

  Heee gefeliciteerd!! Super leuke winactie, ik doe graag mee! Ik kijk uit naar de receptjes met bonduelle 🙂 ik gebruik die blikjes peulvruchten altijd graag 🙂

  Antwoord
 7. Lindsay

  Ik doe mee!!!

  Antwoord
 8. Kim

  Wat leuk!! Gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee 🙂

  Antwoord
 9. Nicole

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee om nieuwe inspiratie en recepten op te doen ☺️

  Antwoord
 10. Anouk Floor

  Gefeliciteerd met het behalen van de 2000 volgers! Dik verdiend en op naar de 3000! Ik doe graag mee met de winactie. Ik probeer steeds meer plantaardig te eten, dus nieuwe inspiratie en producten zijn daarbij altijd welkom.

  Antwoord
 11. Ellis

  Jaaa, ik doe heel graag mee! Niet alleen om zelf leuke prijsjes te winnen, maar des te meer om jouw 2000 volgers te vieren, hiep hiep hoeraaa!
  Misschien ook een idee om dit te vieren met een heerlijk gezond lunch- of diner event in Breda? Hint Hint!

  Lieve groetjes Ellis

  Antwoord
 12. Anniek

  Jaaa wat super leuk, gefeliciteerd! Ik doe heel graag mee met de winactie! Ik eet sinds kort plantaardig en kan wel wat inspiratie gebruiken.

  Antwoord
 13. Amy

  Whoo wat een aantal! Gefeliciteerd met 2000 volgers! En een onwijs leuke Winactie. Ik doe graag mee ?

  Antwoord
 14. Lotte

  Yeah! 2000 volgers?? Leuk pakket! Ik waag een kansje ?

  Antwoord
 15. Carolien Schutte

  Ik waag graag een kansje voor me gezinnetje en wat leuk dat je bij team bonduelle zit hopelijk krijg je er nog meer volgers bij en mag je nog meer mensen inspireren

  Antwoord
 16. Daphne

  Ik doe heel graag mee! Gefelicieerd met je 2000 volgers en ik hoop dat er nog veel bij komen. Dat verdien je! ??

  Antwoord
 17. Susanna

  Ik doe mee, super leuk!

  Antwoord
 18. Jèske

  Gefeliciteerd met het behalen van dit super aantal volgers!! Ook ik doe natuurlijk graag mee met de winactie om dit te vieren (: Liefs!!

  Antwoord
 19. Amarante mulder

  Ja ik wil supergraag meedoen! Ik wil sowieso een vegan challenge doen met mezelf en met zo’n lakket heb ik nog meer inspiratie!

  Antwoord
 20. Yvonne

  Wat leuk! Ik doe graag mee! 🙂

  Antwoord
 21. Jaqueline

  Ja natuurlijk doe ik mee met deze winactie. Op Insta heb ik de naam jackymanifests. Ik heb me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief onder de mailadres die ik in deze comment gebruik.
  Gefeliciteerd met het behalen van de 2k en dat je bij #teambonduelle zit!!

  Antwoord
 22. Ilse

  Wat super leuk!! Ik doe mee ?
  ** 2000** ??

  Antwoord
 23. Fabienne Berghuis

  Gefeliciteerd met je 2K! Op naar de 3K en meer!!
  Ik doe heel graag mee met je winactie!

  Antwoord
 24. Betul

  Ik doe graag mee met de winactie! Dat boek!! Ziet er geweldig uit en ben benieuwd wat er allemaal in staat. En natuurlijk ook gefeliciteerd met je 2000 volgers en je plekje in team Bonduelle!

  Antwoord
 25. Joëlle

  Ik doe mee! (@dumbellsndiapers)

  Antwoord
 26. Carlijn

  Wat goed, 2000 volgers! Heb meteen even op je blog rondgekeken, omdat ik zelf ook aan het trainen ben voor een triathlon. Altijd leuk om te zien hoe anderen hier naartoe trainen. Verder doe ik natuurlijk ook graag mee met je winactie.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg me ook hier

Hi, ik ben Maartje! Als gecertificeerd sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, hormooncoach en triathlon trainer help ik je met je gezonde leefstijl en je sportieve droomdoelen. Hier op mijn blog vind je tal van lekkere en gezonde plantaardige recepten, informatie over voeding, sport en mindset en kun je mijn podcast afleveringen beluisteren. Meer informatie over mij kun je hier vinden. Tot snel!
Groetjes Maartje 

Mijn boek plantaardig presteren

Één op één coaching

Trainingen

Podcast

presteren kun je leren podcast

Atlijd op de hoogte?

Via mijn tweewekelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van nieuwe blogs
en podcasts die verschijnen. Daarnaast kun je hier ook extra content lezen die ik
niet op mijn blog plaats.