€25 korting met kortingscode: hallotriathlon

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 Yes, ik word triatleet 

Hét allesomvattende programma om te stoppen met dromen en te starten met doen. Na drie maanden haal jij de finish  van je eerste triathlon. En die glimlach? Die gaat niet meer van je gezicht af.

zij gingen je al voor

Nog even voorstellen

Maartje van Gestel Msc.

Ik ben Maartje, sportvoedingsconsulent, sportfysiotherapeut, (triathlon)trainer en hormooncoach.

Ik help je met je gezonde leefstijl en sportieve doelen met behulp van voeding, training, hormonale balans en mindset. 

In het filmpje hiernaast zie je meer over mij in het kort. Wil je een langere introductie dan kun je hier vinden. 

Veelgestelde vragen

Wanneer start de cursus?

30 mei gaat de cursus weer van start! Je ontvangt in die week je inloggegevens van me en we gaan alles klaarzetten voor het trainingsschema. Maandag 6 juni komt de eerste les online. 

ben ik goed genoeg om mee te doen?

Om het beginnersschema te kunnen volgen moet je kunnen zwemmen zonder verdrinkingsgevaar (schoolslag mag dus ook), moet je kunnen fietsen zonder zijwieltjes en kunnen wandelen zonder over je voeten te struikelen.

HOELANG HOUD IK TOEGANG TOT HET PROGRAMMA?

Je behoudt 1 jaar toegang tot de videolessen in de academie. Informatie en schema’s die je download uit de academie blijven van jou.

kan ik het programma op mijn eigen tempo volgen?

Ja dat kan. Wil je later starten met trainen dan kan dat. Je kunt er ook voor kiezen om de laatste 4-6 weken van het schema bijvoorbeeld nog een keer achter het schema te plakken voor een langere voorbereiding.

IK HEB DEZE OF DEZE BLESSURE, KAN IK TOCH MEEDOEN?

Heb je een nog actieve blessure en kun je niet pijnvrij bewegen dan is dit schema niet geschikt voor je. Uiteraard kun je wel de videolessen volgen en later starten met trainen wanneer je blessure over is. Loop je al langer met je blessure en heb je hier een persoonlijk behandelplan voor nodig? Neem dan contact met me op.

wordt het trainingsschema aangepast aan mijn persoonlijke wensen?

Nee. Het schema is deze cursus is een zorgvuldig samengesteld schema wat voor iedereen hetzelfde is. Wil je toch liever persoonlijke begeleiding en een programma wat volledig op jou is afgestemd? Kijk dan eens naar mijn coachingsmogelijkheden of neem contact met me op.